After Work i Uppsala


Annonsplats
Annonsplats: Syns ovan och på förstasidan. Ring Jimmy på 0736-963858 eller kontakta oss för mer information.


Gå på after work i Uppsala. Hitta restauranger och krogar som erbjuder After Work (AW) i Uppsala:

Allstar Uppsala
Clarion Hotel Gillet
Edenbergs
Lingon
Magnussons
Katalin
O’learys
Pipes of Scotland
Pitcher’s
Plock
Restaurang Hamnpaviljongen
Terrassen Kök & Bar
Tilltugg
Stationen

Känner du till fler ställen som har After Workskriv en rad till oss. Här följer lite allmän information.

Plockmat, buffeér och prisvärd öl

Absolut vanligaste dagen för en after work i Uppsala är fredagar och då mellan en utsatt tid, exempelvis så kör många restauranger igång klockan 16.00. Andra dagar som vissa ställen kör after work på är onsdagar och torsdagar. Hör med din restaurang / krog vad som gäller.

Maten som serverar brukar vara av det enklare slaget och komma i bufféform eller plockmat. Ibland ingår det en öl eller ett glas vin i priset annars är det brukligt att en viss sort öl och/eller vin säljs till prisvärda after work-priser. Gästen brukar få en mindre tallrik att ta sin mat på och vill du brukar du kunna hämta mat flera gånger. Vissa restauranger har också live-musik.

Gå med kollegor eller kompisar

Trött efter en hel veckas jobbande? After Work är ett kul och avslappnat sätt att umgås. Varför inte föreslå för arbetskamraterna (eller kompisgänget) på jobbet att ni går på AW regelbundet. Kanske kan ni göra upp att ni går var sjätte vecka, sista fredagen i varje månad eller liknande. Det krävs ingen förhandsbokning utan det brukar vara först till kvarn för att få en bra plats på restaurangen. Med ett rullande schema kan ni också växla ställe och känna in atmosfären på flera av stans restauranger.

Eller gör som många andra, gå ut på en fredag och börja kvällen med after work för att sedan gå vidare eller hem och fortsätta kvällen.

Törstsläckande öl serveras på After Work